Jelentkezés

A targonca tanfolyamra személyesen, vagy ONLINE lehet jelentkezni

Személyes jelentkezés

A Majsai Autósiskola ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 09:00-17:00.-ig várja a jelentkezőket.

Cím: 1098 Budapest, Dési Huber u. 7. (3-as Metro Ecseri úti állomásánál)

 

A jelentkezéshez szükséges:

 • személyi igazolvány (helyettesíthető vezetői engedéllyel, vagy útlevéllel)
 • lakcímkártya
 • iskolai bizonyítvány (minimum 8 ált., vagy attól magasabb végzettség)
 • előleg befizetése (minimum 20 000 Ft)

Szükség lesz majd orvosi alkalmasságira, de nem probléma, ha a jelentkezéskor még nincs meg, legkésőbb a targonca tanfolyam első foglalkozásán is le lehet adni. Az orvosi alkalmasságot a  jelentkezési lapunkon kérjük igazolni. Az orvosi alkalmassági igazolást csak foglalkozás egészségügyi szakorvos, vagy üzemorvos adhatja (háziorvos NEM). A Majsai Autósiskola üzemorvosa is rendelkezésre áll. A vizsgálat díja 6 000 Ft.

A targonca tanfolyam létszámát a jelentkezések ütemében töltjük fel. Mindenkit szívesen látunk a tanfolyamon, de mivel a tanfolyami és vizsgalétszám korlátozott, ezért a jelentkezés leadása előtt nem árt érdeklődni, hogy van-e még szabad hely az adott tanfolyamra.

 ONLINE jelentkezés

 1. A targonca tanfolyam jelentkezési lapját le kell tölteni és kitöltés után szkennelve vissza kell küldeni az iskola email címére: info@majsai.hu
  Az orvosi alkalmasságot legkésőbb a tanfolyam kezdetekor kell igazolni, ezért a jelentkezési lap visszaküldésekor még nem probléma, ha nincs rajta az orvosi pecsét. A vizsgálatot iskolánk üzemorvosánál is el lehet végezni, a vizsgálat díja 6 000 Ft
 2. A személyi igazolványt, a lakcímkártyát és egy (minimum 8ált.) iskolai bizonyítvány fénymásolatát is kérjük szkennelve átküldeni.
  Az igazolványok átküldésekor az  emailben feltétlenül jelezni kell, hogy melyik meghírdetett tanfolyamra szól a jelentkezés. Valahogy így: A 2017……-án kezdődő targonca tanfolyamra jelentkezem.
 3. A targonca tanfolyami hely lefoglalásához előleg befizetése is szükséges, a helyet csak annak biztosítjuk, aki legalább 40.000 Ft első részletet befizetett.
  Belföldi utaláshoz a bankszámlánk: 10102244-32041406-00000002
  Külföldről utaláshoz nemzetközi bankszámlánk: HU81-10102244-32041406-00000002
  Budapest Bank SWIFT (BIC) kód: BUDAHUHB
  Közleménybe kérjük beírni: Név/résztvevő neve és “Targonca tanfolyam ……..(kezdési dátum)
 4. Az összeg beérkezése után emailben igazoljuk vissza a sikeres felvételt a tanfolyamra.